fbpx

Protectia Datelor

Protecția datelor

Protejarea Datelor se realizează prin implementarea unor măsuri tehnice adecvate, conform standardelor industriei, protejarea fiind centrată în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat la aceste date. 

Transmisia datelor dumneavoastra cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare stocate pe servere securizate.

Drepturile vizitatorilor site-ului:

  • Dreptul de acces la informațiile legate de datele personale pe care le deținem despre dvs., iar dacă este cazul cui sunt divulgate aceste date, pe baza unei cereri exprese;
  • Dreptul la actualizare a datelor dvs. personale oferite către site;
  • Dreptul la rectificarea datelor dvs. oferite către site;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. personale;
  • Dreptul la ștergerea datelor personale pe care le prelucrăm despre dvs., cu excepția cazurilor în care datele sunt necesare: pentru exercitarea dreptului la libertatea de expresie și informare; pentru a exercita sau apăra pretenții legale; pentru a ne conforma unei obligații legale pe care o avem;
  • Dreptul de a depune o plângere în situația în care aveți vreo nemulțumire cu privire la modul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

*Vom depune toată diligența să vă îndeplinim cererea în termen de cel mult 30 de zile de la data notificării, perioadă care poate fi prelungită datorită motivelor specifice legale sau în funcție de complexitatea cererii dvs.

 

Orice vizitator al site-ului are dreptul de a depune plângere la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, cu sediul in Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, Bucuresti 010336, Bucuresti 010336, tel.0318.059.211, Email: anspdcp@dataprotection.ro, adresa internet http://www.dataprotection.ro/.